Lifestyle image
Lifestyle image

VAŠ PALACE ONE STAN

Projekat Palace One temelji se na ideji o potpunoj integraciji kvaliteta i udobnosti, uz pružanje velikog životnog prostora stanarima i visoku dozu privatnosti.

Palace One Dedinje projektovan je prema najvišim estetskim, građevinskim i ekološkim standardima. Korišćeni su prirodni materijali najviše klase, pre svega kamen i drvo, uz velike staklene površine koje naglašavaju eleganciju životnog prostora i ispunjavaju ga svetlošću.

Lifestyle image

Vaš stan, vaša palata

Najlepše evropske palate su, po svojoj nameni i arhitekturi, upravo zbir luksuznih stanova i dvorana. Za razliku od vila ili rezidencija, u kojoj živi samo jedna porodica, palate imaju više stalnih stanara, zbog čega verujemo da je Palace One istinska moderna palata.

Spoljašnjost objekta odlikuje fasada od brušenog mermera. Prirodni kamen je daleko ispred svih drugih tipova fasade po kvalitetu zvučne i termo izolacije, kao i po estetici, posebno jer traje vekovima bez promene izgleda. Druga glavna karakteristika objekta vidljiva spolja su panoramski prozori, koji se prostiru preko celokupnog spoljašnjeg zida svakog stana. Sve vidljive staklene površine su stvarni prozori, a ne samo staklo u ulozi fasade.

Lifestyle image
Lifestyle image

Prilika za savršen dom

Palace One razlikuje se od svih drugih stambenih objekata koji postoje ili se grade u Beogradu, jer je reč o malom broju veoma prostranih i luksuznih stanova koji dele pristup dodatnim sadržajima, dok istovremeno svaki predstavlja potpuno nezavisnu celinu, sa odvojenim ulaznim lobijem za stambeni i poslovni deo zgrade.

Bez obzira na kvadraturu, svi stanovi opremljeni su jednako luksuzno, uz salonski standard za visinu plafona, majstorski izvedene završne radove i dekoracije od poda do plafona. Prilikom izbora parketa, keramike, sanitarija i druge opreme koristili smo proizvode najboljih italijanskih brendova, uz dizajn koji je planiran do detalja, tako da svaka prostorija ima svoj stil i namenu u momentu završetka gradnje. Naši dizajneri mogu vam pomoći da nastavite sa opremanjem stana na način koji će se najbolje uklopiti u lux koncept Palace One projekta.

Lifestyle image
Lifestyle image

Mnogo više od stana

Vlasnicima stanova na raspolaganju su garažna mesta, kao i posebne ostave u kojima mogu bezbrižno čuvati sve što se ne koristi trenutno u stanu, a što se više gotovo i ne primenjuje nigde u savremenoj gradnji. Stanare do njihovih domova vodi 2 lifta , kao i zaseban teretni lift. Na ovaj način bezbednost je podignuta na maksimalan nivo, dok je ulazak regulisan putem elektronskih kartica, koje vlasnicima otvaraju put ne samo do stanova, već i do dodatnih sadržaja u objektu, kao što je SPA i fitness centar. Kada ne koriste lift, stanarima je na raspolaganju i centralno granitno stepenište velike širine. Svi dolasci i odlasci su pod budnim okom stalno prisutnog obezbeđenja, koje goste dočekuje na Palace One recepciji. Veliko predvorje, rezervisano za stanare i njihove goste, mesto je za susret, druženje i opuštanje, uz mogućnost pristupa kafeu, koji je lociran u komercijalnom delu objekta, otvorenom za javnost.

Oprema i specifikacija
Tagline image