Lifestyle image

Lokacija

U znaku prefinjenosti i tradicije

Dedinje je elitno beogradsko naselje, koje je status najpoželjnijeg mesta za život u Beogradu steklo početkom 20. veka, kada imućne beogradske familije tu grade svoje vile. Podizanjem Belog dvora 30-ih godina potvrđen je status Dedinja kao premium lokacije, na kojoj žive diplomate, političari i poslovni svet.

Savremeno Dedinje predstavlja miks starog i novog. Uz šarmantne stare vile, na Dedinju se danas podižu objekti koji se mogu svrstati u bisere savremene arhitekture, među kojima je i Palace One.

I pored novih projekata, Dedinje čuva svoje izvorne čari, koje su ga učinile tako prijatnim mestom za život. Viša pozicija u odnosu na ostatak Beograda, blizina Košutnjaka i Topčidera donose čist vazduh, velike tranzitne saobraćajnice pa samim tim i saobraćajne gužve zaobilaze Dedinje, dok su svi objekti relativno niske spratnosti.

Život na Dedinju je privilegija, kako društveno, tako i po kvalitetu života, a prilike za kupovinu životnog prostora su retke. Stan na Dedinju je pravo blago, koje se čuva i nasleđuje.

Srce starog Dedinja

Istorijski centar Dedinja upravo je u Ulici Neznanog junaka, na mestu gde se gradi kompleks Palace One. Ovaj deo Dedinja poznat je po diplomatskoj koloniji, uglednim međunarodnim školama, impozantnim drvoredima i vilama.

Za razliku dela Dedinja koji je orijentisan ka Senjaku, gde nema prodavnica i javnih objekata, stari centar Dedinja je mesto koje živi punim plućima. Tu su neki od najlepših beogradskh vrtića i škola, kafići sa velikim baštama, restorani i drugo. Kraj je izuzetno miran i bezbedan, dok se van špica, koji u ovom delu Beograda traje vro kratko, do centra grada automobilom stiže za svega 10 minuta.

Palace One  Dedinje nalazi se u Ulici Neznanog junaka. Objekat je okružen zelenilom, sa direktnim pristupom glavnoj saobraćajnici. Širok trotoar i biciklistička staza su direktno ispred kompleksa.

Map image
Tagline image